Sayfalar

gizli kamera

replika telefon

maca bitksi

htc One problemi yine çözülemedi neden

 sahibinden
htc  One  problemi yine çözülemedi neden

bir cok büyük markalar icinde hangisi daha iyi bir türlü karar veremedik.tam birisini bulduk diyoruz bu güzel diyoruz ama ondada bir süre sonra sorunlar cıkıyor peki biz ne yapcez hangi ürün bizim icin daha iyi ve hata hic olmayan bir cihaz varmı.
evet arkadaslar bazı One kullanıcıları tarafından şikayet konusu yapılan ve HTC tarafından da kabul edilen   mor renk sorunu olarak bilinen kamera sıkıntısı halen sürüyor.

yine geçtiğimiz haftalarda yeni güncellemeyle birlikte bu sorunun ortadan kalkmasını beklediklerini söyleyen HTC yetkilileri, anlaşılan Android 4.3 sürümüyle de bu sözlerinin altında kalmışlar.

hTC One akıllı telefon kullanıcılarının çok küçük bir bölümünü kapsayan  mor renk sorunu  kamera fonksiyonun düzgün çalışmamasına neden oluyor.
özellikle düşük ışık koşullarında çekilen fotoğraflarda ortaya çıkan bu sorun hakkında Android 4.3 güncellemesi ile kurtuluş müjdesi veren HTC yetkilileri, çözümün gelmemesiyle bir kez daha şikayet oklarının hedefi olmuş durumdalar.
bazı kullanıcılar yetkililerin yazılımsal olarak gördüğü sorunun kaynağının donanımsal olduğunu bile iddia ediyorlar.

hTC tarafında halen sorunun kaynağının yazılım tabanlı olduğu düşünülüyor.
hTC One bu yıl şubat ayında piyasaya Android 4.1.2 Jelly Bean sürümüyle çıkmış ve ardından 4.2 ile 4.3 güncellemelerini almıştı.
şimdi de sırada birkaç ay sonra gelecek olan Android 4.4 KitKat bulunuyor.
şimdilik bu sorunu yaşayan kullanıcıların umudu gelecek güncelleme.
eğer bu sorun yazılımsal ise, sonraki güncellemede mutlaka düzelmesi gerekiyor.



sahibinden, htc one, replika,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder